Strålende spill av Suzann

Slår birdie etter birdie i Thailand.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no) Suzann Pettersen (26) er på vei mot nok en storseier. Foran søndagens sisterunde i Pattaya i Thailand har Tutta en soleklar ledelse.

Før de siste 18 hullene leder hun med sju slag på engelske Laura Davies, mens amerikanske Paula Creamer har tredjeplassen.

Normalt sett er det en ledelse Tutta skal beholde.

I dag gikk hun en solid og strålende runde - og halvparten av slagene endte med birdier. Og når det ikke ble noen bogeyer, da sier det seg slev at konkurrentene bare kan se langt etter henne.

- Det føles godt å øke ledelsen, men det kommer ikke til å bli lett i morgen (søndag). Jeg må gå runden på en lav score og spille aggressivt, sier Pettersen ifølge NTB.

Her kan du se Tuttas scoreboard etter de tre første rundene.

Ettertraktet

Hvis hun gjennomfører morgendagen uten å klappe helt sammen, vil hun innkassere sin femte LPGA-tittel denne sesongen - og den andre på de tre siste turneringene. Golfproffen er i kjempeslag for tida, noe som har ført henne opp på andreplass på LPGAs pengeliste.

Så langt denne sesongen har hun spilt inn rundt 8,8 millioner kroner - og storspillet fører til at hun neste sesong er sikret omtrent like mye, bare i sponsorinntekter.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer