Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Strålende start av «Tutta»

Leder halvveis i LPGA-turnering i Thailand.

HAR TATT KOMMANDOEN: Suzann Petterzen storspiller under LPGA-turneringen i Thailand, og leder med tre slag etter de to første rundene. Tutta vant forøvrig samme turnering i 2007.Foto: SCANPIX/AFP PHOTO/PORNCHAI KITTIWONGSAKUL
HAR TATT KOMMANDOEN: Suzann Petterzen storspiller under LPGA-turneringen i Thailand, og leder med tre slag etter de to første rundene. Tutta vant forøvrig samme turnering i 2007.Foto: SCANPIX/AFP PHOTO/PORNCHAI KITTIWONGSAKUL Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

|||

Suzann Pettersen har innledet LPGA-sesongen strålende. Hun har tre slags ledelse halvveis i turneringen i Thailand.

Hun var i delt ledelse etter en bogeyfri åpningsrunde seks slag under par. Fredag var hun enda to slag bedre, med åtte birdier og ingen bogey.

- Jeg vet ikke hvorfor, men denne banen ser ut til å passe meg. Jeg liker meg på banen og gleder meg til hver runde, sa «Tutta» til LPGAs nettsted.

Hun vant på den samme banen i 2007.

64-runden fredag betyr at hun er tre slag foran sørkoreanske Park Hee-young og fire foran japanske Ai Miyazato. Verdensener Lorena Ochoa er 11 slag bak henne på delt 18.-plass.

Pettersen hadde fredag birdie på 1., 2., 6., 7., 10., 13., 15. og 18. hull.

Turneringen avsluttes søndag.

(NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!