Strålende utgangspunkt for Solbakken og FCK i mesterligaen

FC København har én fot i neste runde i mesterligakvalifiseringen etter at de tirsdag kveld vant 2-0 borte mot walisiske The New Saints.

I FØRERSETET: Ståle Solbakken og FCK er på vei god mot 3. runde i mesterligakvalifiseringen. Foto: Jens Nørgaard Larsen / NTB scanpix
I FØRERSETET: Ståle Solbakken og FCK er på vei god mot 3. runde i mesterligakvalifiseringen. Foto: Jens Nørgaard Larsen / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Scoringer av Pieros Sotiriou og Robert Skov sørget for at danskene vant 2-0 i det første av to oppgjør i den andre kvalifiseringsrunden. Dermed må det en kollaps til i Parken neste uke om Solbakken & co. ikke skal ta seg videre.

Også Omar Elabdellaoui og hans Olympiakos har et fint utgangspunkt før returoppgjøret. Grekerne spilte 0-0 borte mot tsjekkiske Viktoria Plzen. Den norske høyrebacken spilte 90 minutter.

Rosenborg er Norges representant i mesterligakvalifiseringen. Trønderne spiller onsdag kveld borte mot hviterussiske BATE Borisov i det første av to oppgjør. Skulle RBK gå videre, venter enten AIK eller Maribor i neste runde. Med seier også der venter en siste playoff.

Forrige gang klubben fra Trondheim deltok i mesterligaen var i 2007/08-sesongen.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer