Strålende!

Chelsea har vunnet seks på rad, scoret mest av alle, og ikke sluppet inn et eneste mål. Likevel får manager Mourinho bøtter av kritikk.

Stadig flere kritiske røster hevder at Chelsea er blitt et kjedelig lag å se på. Et lag med en grunnleggende defensiv orientering og ute av stand til å underholde.

På norsk: Et lag som praktiserer effektiv, men kjedelig «ræva-fotball».

Slike påstander får manager Mourinho til å tenne.

Underholdning

-  Vår taktikk er en vinnende taktikk, sier Mourinho.

-  Når vi må, spiller vi angrepsfotball av høy kvalitet. Det har vi vist flere ganger i år. Men andre ganger er det snakk om å kontrollere motstanderne, ikke la dem få en eneste mulighet. Da kan det være riktig å konsentrere seg om det defensive spillet.

Kritikken mot Chelsea skjøt ny fart etter Champions League-matchen mot Anderlecht tidligere i uka. Etter ledermålet la Chelsea seg i forsvar.

-  Jeg forstår ikke kritikken. Vi vant kampen. Hvorfo skulle vi ta sjansen på å gi bort ledelsen? Jeg er veldig fornøyd med måten vi spiller på, sier Mourinho til BBC.

  FNYSER:  Chelsea-manager Jose Mourinho skjønner ikke kritikken mot hans vinnende mannskap. I går tidvis storspilte Chelsea borte mot et annet topplag, Charlton. Foto: Reuters/Scanpix<!--
FNYSER: Chelsea-manager Jose Mourinho skjønner ikke kritikken mot hans vinnende mannskap. I går tidvis storspilte Chelsea borte mot et annet topplag, Charlton. Foto: Reuters/Scanpix