Strand: - Unggutta var fantastiske

Og de gamle var heller ikke så verst.

Det var mange glade Rosenborg-spillere etter 2-0-triumfen over Valencia. «Ikke så verst», var superveteran Roar Strands vurdering.

- Vi har en del unge gutter som viste seg fram. De var helt fantastiske, og de gamle var ikke så verst de heller, sa lagkapteinen.

- Det var utrolig sterkt å vinne kampen. Stemningen var utrolig, og det var artig å være her. Det meste satt. Det var ikke bare resultatet som var bra, det var kampen også.

Bjørn Tore Kvarme slapp til i midtforsvaret og fikk enda en stor opplevelse på tampen av karrieren.

- Jeg synes vi var bedre enn dem og vant fortjent. Jeg er kjempeglad for at jeg fikk spille. Det er en av de artigste kampene jeg har vært med på, sa han.

Stoppermakker Vidar Riseth nikket inn 2-0-målet som på mange måter avgjorde kampen.

- Vi lurte folk litt i forhold til formasjonen vi la opp til. Vi rullet over dem, og det føles veldig godt, sa han.

Alexander Tettey skrøt av trener Knut Tørum.

HYLLER DE UNGE: 36 år gamle Roar Strand hevet seg enormt fra den svake kampen fra Lillestrøm. Selv lot han seg imponere mest over unggutta i 2-0-seieren mot Valencia. Foto: TOM E. ØSTHUUS/DAGBLADET
HYLLER DE UNGE: 36 år gamle Roar Strand hevet seg enormt fra den svake kampen fra Lillestrøm. Selv lot han seg imponere mest over unggutta i 2-0-seieren mot Valencia. Foto: TOM E. ØSTHUUS/DAGBLADET Vis mer

- Det fungerte topp å spille med Steffen (Iversen) og Yssouf (Koné) sammen på topp. Det var en genistrek av Knut, sa han.

- Vi skulle være offensive og drite i alle feil vi gjorde. For min egen del synes jeg dette var en revansj. Vi viste at vi kan.

Steffen Iversen hyllet publikum.

- De var helt fantastiske. De bar oss fram og ga oss ekstra krefter, sa han.

(NTB)

<B>STOR KAMP:</B> Per Ciljan Skjelbred.
<B>STOR KAMP:</B> Alexander Tettey.