Strand: - Vil dere ødelegge for Tørum?

Lurer på om media er ute etter RBK-treneren.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Direkte på Dagbladet.no kl. 20.45: Rosenborg - Schalke

TRONDHEIM (Dagbladet): Superveteranen Roar Strand reagerer på at Knut Tørum fikk mange spørsmål om sin RBK-framtid i går.

En smilende og rakrygget Rosenborg-trener Knut Tørum måtte nok en gang svare på om han er på vei ut av trenerdøra på Lerkendal.

– Vurderer du å trekke deg?

– Nei, svarte Tørum på gårsdagens pressekonferanse.

Sviktende resultater og ulne meldinger fra Rosenborg-ledelsen for et par uker siden har fått flere medier til å konkludere med at Tørum ikke har ei framtid i klubben. I går ba Adresseavisen nok en gang RBK-styret om å la vestlendingen gå. Roar Strand liker ikke hva han hører.

– For oss spillerne er dette ikke et tema. Vi må bare prestere der vi kan. Det er litt «slapt» når han blir overøst med dumme spørsmål. Det ser nesten ut som journalistene er ute å ødelegge for ham, sier Strand til Dagbladet.

Med seier mot Bundesliga-toer Schalke 04 i kveld øker sjansene betraktelig for at en eventuell ny trener får sin første svenneprøve i UEFA-cupen.

– Slår vi dem, så er de fire poeng bak. Og det må vi prøve å utnytte. De to andre lagene i gruppa (Valencia og Chelsea) gir neppe fra seg så mange poeng, mener Strand.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer