Strand: - Vil dere ødelegge for Tørum?

Lurer på om media er ute etter RBK-treneren.

• Direkte på Dagbladet.no kl. 20.45: Rosenborg - Schalke

TRONDHEIM (Dagbladet): Superveteranen Roar Strand reagerer på at Knut Tørum fikk mange spørsmål om sin RBK-framtid i går.

En smilende og rakrygget Rosenborg-trener Knut Tørum måtte nok en gang svare på om han er på vei ut av trenerdøra på Lerkendal.

– Vurderer du å trekke deg?

– Nei, svarte Tørum på gårsdagens pressekonferanse.

Sviktende resultater og ulne meldinger fra Rosenborg-ledelsen for et par uker siden har fått flere medier til å konkludere med at Tørum ikke har ei framtid i klubben. I går ba Adresseavisen nok en gang RBK-styret om å la vestlendingen gå. Roar Strand liker ikke hva han hører.

– For oss spillerne er dette ikke et tema. Vi må bare prestere der vi kan. Det er litt «slapt» når han blir overøst med dumme spørsmål. Det ser nesten ut som journalistene er ute å ødelegge for ham, sier Strand til Dagbladet.

Med seier mot Bundesliga-toer Schalke 04 i kveld øker sjansene betraktelig for at en eventuell ny trener får sin første svenneprøve i UEFA-cupen.

- FOR DUMT: Roar Strand mener Knut Tørum blir overøst med dumme spørsmål. Foto: SCANPIX
- FOR DUMT: Roar Strand mener Knut Tørum blir overøst med dumme spørsmål. Foto: SCANPIX Vis mer

– Slår vi dem, så er de fire poeng bak. Og det må vi prøve å utnytte. De to andre lagene i gruppa (Valencia og Chelsea) gir neppe fra seg så mange poeng, mener Strand.

Strand: - Vil dere ødelegge for Tørum?