Strand avkrefter LSK-utskjelling

Konstruktivt møte, mener Rambekk.

(Dagbladet.no): Lillestrøm vant 2-1 i gårsdagens UEFA-kvalifisering, men spilte en svak kamp mot Käerjeng 97 fra Luxembourg. Etter kampen var det høy temperatur i LSK-garderoben, og flere aviser skrev at Lillestrøm-trener Tom Nordlie skjelte ut spillerne.

Det avkrefter LSK-innbytter Pål Strand. Mannen med innleggsfoten kom inn som innbytter etter 75 minutter i går, og deltok på møtet etter kampen.

- Jeg vil ikke kommentere så mye om den saken, annet enn at vi selvfølgelig ikke var fornøyde med det vi presterte, sier Strand til Dagbladet.no.

- Flere aviser skriver at Nordlie skjelte ut spillerne, stemmer det?

- Nei, det er jeg ikke enig i, svarer Strand.

Lillestrøm-back Anders Rambekk synes spillermøtet etter kampen var nyttig.

- Vi kom fram til en del gode punkter vi skal ta med oss videre, og det føler jeg var konstruktivt, sier Rambekk til Lillestrøms hjemmesider.

Rambekk, som går til Odd Grenland etter sesongen, mener Lillestrøm må bli mer stabile. Også han synes LSK mangler ”passion”.

FRUSTRERT: Tom Nordlie var frustrert etter kampen i går. Foto: Cornelius Poppe, Scanpix
FRUSTRERT: Tom Nordlie var frustrert etter kampen i går. Foto: Cornelius Poppe, Scanpix Vis mer

-Vi må ikke la det bli en trend at vi varierer for mye. Vi må ha litt mer trøkk, nøyaktighet, og større tempo i det vi gjør. Også går det på passion og det å ville nok. Det bør ligge der når man spiller for Lillestrøm, sier Rambekk.

Lillestrøm-manager Jan Åge Fjørtoft var blant de sinteste på Åråsen i går. Nå tror han spillerne har skjønt alvoret.

- Vi forlot i alle fall hverandre med den lovnaden om at vi skal stå opp for hverandre og hva denne klubben er tuftet på, sier Fjørtoft til hjemmesidene.

Strand avkrefter LSK-utskjelling
Strand avkrefter LSK-utskjelling
KONSTRUKTIVT: Anders Rambekk mener møtet etter kampen i går var nødvendig.