Strand får trenerjobb i RBK

Legger opp etter 2008.

TRONDHEIM (Dagbladet): Strand ble for tre uker siden enig med Rosenborg om å skrive en siste kontrakt med klubben. Men etter 2008 er det definitivt slutt for Norges mestvinnende fotballspiller.

– Det sier seg vel selv når en er i den alderen, sier Strand til Dagbladet.

Strand har spilt 19 sesonger i den øverste divisjonen. Alle i Rosenborg med unntak av et opphold i Molde i 1993. Totalt har han 381 eliteseriekamper og 78 mål.

37-åringen har likevel ikke tenkt å forlate Lerkendal når spillerkarrieren er over om et snaut år.

– De tre åra etter at jeg legger opp er klare. Da skal jeg være her i klubben. Det er vi enige om, forteller Strand som ikke helt har fått klarlagt hvilken type treneroppgaver han vil få.

–  Det blir ikke rundt A-laget, men det satses ungt her. Så jeg skal være med der. Men ingen ting er fastlagt 100 prosent. Vi er muntlig enige, sier Strand til Dagbladet.

BLIR TRENER: Roar Strand har muntlig avtale med Rosenborg om en trenerjobb når han legger opp etter 2008-sesongen. Foto: Gorm Kallestad, Scanpix
BLIR TRENER: Roar Strand har muntlig avtale med Rosenborg om en trenerjobb når han legger opp etter 2008-sesongen. Foto: Gorm Kallestad, Scanpix Vis mer
Strand får trenerjobb i RBK