Strand feiret med tre mål

Nils Arne Eggen freste mot russen og gledet seg over dagens mann i tippeligaen: Roar Strand. Men også Viking vant og topper fortsatt tabellen. Dagbladet.no fulgte runden direkte.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Roar Strand sørget for den perfekte oppladning til en gledelig 17. mai i Tronheim på Lerkendal i kveld. Tre ganger var løpsmaskinen frampå og scoret foran Strømsgodet-målet.

Fredrik Winsnes skrudde inn et mål i mellom da Rosenborg vant 4-0.

Om Eggen var lykkelig over resultatet var han mindre glad for russens festligheter på tribunen. Tre ganger ble kampen stoppet, og både Eggen og RBK-assistent Bjørn Hansen prøvde å snakke fornuft til de feststemte elevene.

- Jeg er måtelig fornøyd med utførelsen, men bra fornøyd med resultatet, sa Nils Arne Eggen ifølge NTB.

Tabelltopp ble det heller ikke for Eggen og co. I Stavanger vant Viking sin sjette kamp i tippeligaen mot Odd. Morten Berre scoret midtveis i første omgang, muligens i offside, da Viking fortsatte jubelsesongen.

Molde klatrer til bronseplass på tabellen etter 3-2 hjemme mot Sogndal. Det ble litt for dramatisk for Molde etter at sogningene reduserte to ganger mot slutten.

Morten Bakke tabbet seg ut på det første Sogndal-målet da han ble lurt av et skudd fra mer enn 40 meter.

En trøst for landslagsmålvakten: Stabæk-keeper Jon Knudsen sto for en større tabbe da han bommet på et tilbakespill mot Lillestrøm. Heldigvis for målvakten ble ikke flausen utslagsgivende, Stabæk vant 3-2.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer