Strand-fest på Alfheim

TROMSØ (Dagbladet): Tromsø-Rosenborg 3- 4. For tre uker siden jublet Roar Strand foran 60000 tilskuere i Marseille. Han hadde vært med på å slå Brasil i Fotball-VM. Det er VM-historie. I går herjet han rundt på midtbanen på Alfheim. - Dette er hverdagen, tøffe kamper på dårlige baner, sier Strand.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- VM var en opplevelse jeg er glad for å ha fått med meg. Det er historie, nå gjelder det å vinne kampene her hjemme. Det er ikke noe problem å motivere seg, hevder Strand.

Bare timer før det braket løs på Stade de France i Paris i går, fikk 4867 på Alfheim et fyrverkeri av en fotballkamp. 20 målsjanser, noenlunde likt fordelt på lagene, kunne fort ha gitt kampen et annet utfall. Og for RBK holdt det på å gå riktig galt. To kjappe Tromsø-scoringer satte en støkk i trønderne, som klarte å slite seg inn i kampen igjen.

- Vi fikk en på trynet, men det er sterkt å komme tilbake og vinne, sier Roar Strand.

- Ville vinne

- Guttene ville og skulle vinne denne kampen, det så jeg på dem allerede før avspark, sier Rosenborg-trener Trond Sollied.

Han var likevel bekymret og dyster i maska da Tromsø ledet 2- 0 og trønderne hadde store problemer med å komme opp i angrep. Men så var Tromsøs superspiss Rune Lange dum innenfor egen 16-meter og reiv Bjørn Otto Bragstad i trøya. Straffe, og Rosenborg var med i kampen igjen.

- Vi fikk mål på gunstig tidspunkt, medgir Sollied.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer