Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Strand går gratis til Ham-Kam

LSK og veteranen skilles som venner, mender styrelederen.

(Dagbladet.no): Lillestrøm og fagforeningen NISO har funnet en løsning i Pål Strand-saken.

32-åringen blir løst fra kontrakten på Åråsen og spiller for tippeligarival Ham-Kam kommende sesong.

I en pressemelding skriver NISO at Strand slutter i Lillestrøm etter en konstruktiv dialog.

LSK-styreleder Per Mathisen sier til Dagbladet.no at klubbens løsning med Strand har skjedd parallelt med at midtbanespilleren signerer for Ham-Kam.

Verken Lillestrøm eller NISO ønsker å røpe detaljer om sluttavtalen.

- Vi kan ikke ikke gå ut med noe, men begge parter er fornøyde og har kommet fram til noe som begge synes er bra. Nå kan vi legge saken bak oss, sier Mathisen.

- Betaler Ham-Kam en overgangssum?

- Nei, vi har vært opptatt av løsning her. Vi har ikke krevd Ham-Kam for overgangssum. Det ville vært unaturlig sånn saken står nå.

FORTSETTER KARRIEREN PÅ HAMAR: Pål Strand har fått seg ny klubb, etter at LSK degraderte han til B-laget i vinter. Foto: Scanpix
FORTSETTER KARRIEREN PÅ HAMAR: Pål Strand har fått seg ny klubb, etter at LSK degraderte han til B-laget i vinter. Foto: Scanpix Vis mer

Strand ble degradert til LSKs reservelag i februar, verken han eller danske Dan Anton Johansen fikk være med på klubbens treningssamling i Spania.

De måtte i stedet trene med klubbens rekrutter og ble oppfordret til å finne seg nye arbeidsgivere. Noe NISO reagerte kraftig på.

- Vi er fornøyd med at vi har kommet i mål, og Pål er allerede på vei til treningsleir med Ham-Kam.

- Angrer dere noe?

- Det blir vanskelig å kommentere hvordan denne saken gikk, men vi må se på oss selv og evaluere denne som andre saker. Og ta med lærdom videre. Vi får glede oss over at vi kan skilles som venner, og at Pål kan få spille fotball videre på et høyt nivå, sier LSK-styrelederen.

Pål Strand har ikke besvart Dagbladet.nos henvendelser i dag tidlig.

image: Strand går gratis til Ham-Kam
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media