SNART I SIVIL: Roar Strand (40) gir seg som fotballspiller i høst, men kan få en ny rolle i klubben i sitt hjerte.Foto: SCANPIX
SNART I SIVIL: Roar Strand (40) gir seg som fotballspiller i høst, men kan få en ny rolle i klubben i sitt hjerte.Foto: SCANPIXVis mer

Strand kan få ny jobb i Rosenborg

Spiller sin siste kamp i løpet av høsten.

||| Rosenborgs supermann, Roar Strand, har endelig bestemt seg. Han spiller sin siste kamp for klubben i løpet av høsten.

Det har vært mye fram og tilbake, men nå har 40 år gamle Strand tatt den endelige avgjørelsen om sitt videre liv.

- Som fotballspiller er jeg ferdig i Rosenborg, men jeg er i dialog med klubben om å fortsette i en annen rolle, sier Strand til RBK.no.

Han vil ikke avsløre hva den rollen består i. Men det han vet med sikkerhet er at han har tatt den riktige avgjørelsen med tanke på den videre spillerkarrieren.

- Det har vært en tung sesong i forhold til helsen. Jeg har slitt en del med luftveien, og det er tungt å holde på. Så det er på tide å gi seg, slår veteranen fast.

Strand kan innkassere sitt 16. seriemesterskap i løpet av høsten. Fra før har han også fem cupmesterskap og er dermed den mestvinnende i norsk fotball. Per i dag står han bokført med 437 seriekamper i den øverste divisjonen. Han har også 130 europacupkamper for Rosenborg.

(NTB)