Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Strand misfornøyd som ving

Rosenborg-spilleren Roar Strand spiller ving når Rosenborg møter Dunaferr i kveld. Det liker han dårlig. Nå antyder landslagsspilleren at Rosenborg kanskje bør vurdere å selge han.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Strand ønsker å spille på sin favorittplass som indreløper, men i den viktige Champions League-kvalifiseringskampen i kveld er han nok en gang plassert på vingen.

- Når du ikke får spille der du er trygg, så mister du litt av trygghetsfølelsen, sier Strand til Adresseavisen.

Roar Strand er den mest anvendlige av Rosenborgs midtbanespillere, og blir benyttet både som back og ving. Strand er oppgitt og frykter at misnøyen kan spre seg når konkurransen om plassene øker.

- Når Arild Berg kommer, Mats Skjærvold utvikler seg og Kenneth Storvik blir frisk, har vi 7-8 mann som er jevngode. Hvordan det skal gå, skjønner jeg ikke. Det må bli misnøye. Rosenborg kan ikke beholde alle. Så da er det vel best at de selger meg til utlandet, sier Roar til avisa i en blanding av fleip og alvor.

Rosenborgs lag i kveld: Arni Gautur Arason - Christer Basma, Bent Inge Johnsen, Erik Hoftun, Ståle Stensaas - Fredrik Winsnes, Bent Skammelsrud , Ørjan Berg - Jan Derek Sørensen, Frode Johnsen, Roar Strand.

(Dagbladet.no)

DUNDRER LØS: Fleip eller alvor? Roar Strand sier at Rosenborg kan selge han. Her er han i kamp mot Shelbournes Mark Hutchinson.