<strong>UNDER KNIVEN:</strong> Kjetil Strand tilbrakte stort sett hele VM på benken eller tribunen. Nå skal han opereres, for å være helt bra til neste sesong. Foto: ATTILA KISBENEDEK/AFP
UNDER KNIVEN: Kjetil Strand tilbrakte stort sett hele VM på benken eller tribunen. Nå skal han opereres, for å være helt bra til neste sesong. Foto: ATTILA KISBENEDEK/AFP Vis mer

Strand skal operere både ankel og tommel

Mister resten av sesongen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Kjetil Strand (31) legger seg under kniven tirsdag. Både ankelen og tommelen skal opereres.

Dermed mister Viking-profilen resten av seriesesongen og de kommende EM-kvalifiseringskampene for Norge 9. og 13. mars, skriver Aftenbladet.no.

Kampene i juni for Norge henger også i en tynn tråd.

- Jeg er veldig glad for at avgjørelsen endelig er tatt. Nå handler det om å bli 100 prosent frisk til neste sesong, sier Strand.

Strand har slitt med en løs bruskbit siden han returnerte til Stavanger og norsk eliteserie i fjor sommer. Det hele toppet seg da han røk et leddbånd i tommelen i romjulen. Likevel var han med under VM-sluttspillet i januar.

- Jeg har egentlig hanglet hele sesongen. Det har gått veldig opp og ned for min egen del, og det har vært frustrerende til tider. Heldigvis ligger ikke Viking veldig utsatt til på tabellen, og da fant vi ut at det var greiest å ta operasjonen nå. Jeg tror ikke mitt fravær vil spille for mye inn på tabellposisjonen i sesongavslutningen, forklarer Strand.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer