Strand usikker til Molde-kampen

Rosenborgs Roar Strand sliter med en strekkskade foran helgas kamp mot Molde. Les siste nytt fra norsk fotball!

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Strand har vært forfulgt av skader og sjukdom det siste halvåret. Etter serieåpningen mot Viking fikk RBK-spilleren trøbbel med leggen.

- Det er antakelig en liten strekk øverst på baksiden av venstreleggen. Jeg har kjent problemene ganske lenge, sier Strand til Adresseavisen.

Men han har likevel ikke gitt opp å komme på banen mot Molde.

- Jeg er optimistisk med tanke på kampen på søndag, men jeg regner ikke med å spille fra start. Både jeg og Bent (Skammelsrud) trenger kamptrening etter en vinter med mange skader. Jeg fikk starte mot Viking, og da blir det kanskje Bents tur søndag, sier Strand.

Skarsfjord vil inn

Tromsø-trener Terje Skarsfjord mener den norske fotballsesongen bør forlenges. Han mener seriespill innendørs i storhall er veien å gå, skriver avisa Nordlys. - Jeg tror storhallkamper med den rammen de har rundt seg vil gi en fin forsmak til sesongen utendørs, sier Skarsfjord.

Halvorsen blir i Start

Ifølge Fædrelandsvennen er det bare detaljer igjen før Jan Halvor Halvorsen skriver under på tre nye år for Start. - Forhandlingene har vært positive, vi er ikke langt unna hverandre nå, sier treneren. - Jeg har tro på en løsning, sier Erik Solér, som forhandler på vegne av Halvorsen. Halvorsen har tilbud fra flere andre klubber, men ønsker å bygge opp et Tippeliga-lag i Kristiansand.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer