Strand usikker til Molde-kampen

Rosenborgs Roar Strand sliter med en strekkskade foran helgas kamp mot Molde. Les siste nytt fra norsk fotball!

Strand har vært forfulgt av skader og sjukdom det siste halvåret. Etter serieåpningen mot Viking fikk RBK-spilleren trøbbel med leggen.

- Det er antakelig en liten strekk øverst på baksiden av venstreleggen. Jeg har kjent problemene ganske lenge, sier Strand til Adresseavisen.

Men han har likevel ikke gitt opp å komme på banen mot Molde.

- Jeg er optimistisk med tanke på kampen på søndag, men jeg regner ikke med å spille fra start. Både jeg og Bent (Skammelsrud) trenger kamptrening etter en vinter med mange skader. Jeg fikk starte mot Viking, og da blir det kanskje Bents tur søndag, sier Strand.

Skarsfjord vil inn

Tromsø-trener Terje Skarsfjord mener den norske fotballsesongen bør forlenges. Han mener seriespill innendørs i storhall er veien å gå, skriver avisa Nordlys. - Jeg tror storhallkamper med den rammen de har rundt seg vil gi en fin forsmak til sesongen utendørs, sier Skarsfjord.

Halvorsen blir i Start

Ifølge Fædrelandsvennen er det bare detaljer igjen før Jan Halvor Halvorsen skriver under på tre nye år for Start. - Forhandlingene har vært positive, vi er ikke langt unna hverandre nå, sier treneren. - Jeg har tro på en løsning, sier Erik Solér, som forhandler på vegne av Halvorsen. Halvorsen har tilbud fra flere andre klubber, men ønsker å bygge opp et Tippeliga-lag i Kristiansand.

Flere får se RBK-SIF

Rosenborg har fått dispensasjon til å ta inn nærmere 19 000 tilskuere på 16. mai-kampen mot Strømsgodset. Tribunekapasiteten er 13 000 på Lerkendal denne sesongen på grunn av ombygging, men til kampen mot Godset blir kapasiteten økt med 2500 til 3000 plasser på de to endetribunene, skriver Adresseavisen.

Sæternes tar Glimt-straffene

Bengt Sæternes skal ta straffene til Bodø/Glimt denne sesongen, skriver Nordlandsposten. Det øker hans sjanser til å bli årets toppscorer. - Glimt er et godt nok lag til at jeg kan bli toppscorer. Jeg kan bli toppscorer, men da skal mye klaffe, sier Sæternes.