Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Strand ute mot Lyn

Rosenborg stiller med samme startellever som knuste Brann. Les siste nytt om tippeligarunden.

 • Peiling på norsk fotball? Meld deg på i Mitt drømmelag og kjøp spillerne du tror er på banen i helga!
  Rosenborgs Roar Strand spiller ikke søndagens kamp mot Lyn, i dag kunne han bare være med på løpstrening.

  Strand pådro seg en strekk i kampen mot Viking før seriestart, og var litt ivrig etterpå. Dermed pådro han seg en belastningsskade i leggen.

  Rosenborg kan se også se fram mot en snarlig retur for Odd Inge Olsen, som trolig også er tilbake i trening neste uke.

  Siste nytt om helgas kamper:

  Lørdag kl. 16.00:

  Lillestrøm - Stabæk


 • Lillestrøm: Uwe Rösler er under behandling for kreft. Kasey Wehrman soner for rødt kort. Tom Kristoffersen og Rikhardur Dadason skadet og uaktuelle. Arild Sundgot usikker. Laget blir ikke tatt ut før lørdag. Fredag trente Petter Belsvik med klubben.
 • Stabæk: Ingen skader og ingen karantener. Alle disponible. -Vi er fulle av optimisme, kommer det med et smil fra Stabæk-trener Gaute Larsen.

  Odd Grenland - Bryne


 • Odd: Christian Flindt Bjerg ute med lungebetennelse. Martin Wiig og Edwin van Ankeren usikre. van Ankeren har antydning til strekk, og Wiig en vridning i kneet, men kan muligens spille. Ellers er troppen intakt.
 • Bryne: Marcus Andreasson, Pierre Gallo og Johan Paulsson er ute med skade. -Det blir en vanskelig kamp. Det er den vanskeligste kampen i sesongen etter Rosenborg borte, sier trener Reine Almqvist.

  Sogndal - Tromsø


 • Sogndal: Rune Bolseth pådro seg en strekk mot Bryne og spiller ikke. -Vi er litt usikre på hvor alvorlig det er. Det kan fort gå noen uker, sier assistenttrener Rune Bolseth. Raoul Kouakou er tilbake etter suspensjon.
 • Tromsø: Mika Koppinen er tilbake og spiller fra start, opplyser trener trener Trond Johansen. Alle spillerne klare til kamp.

  Viking - Vålerenga


 • Viking: Hele troppen er klare for kamp, utenom ungguttene Andre Danielsen, Iven Austbø og Alexander Gabrielsen som er i Slovakia med G18-landslaget, opplyser trener Kjell-Inge Olsen.
 • Vålerenga: Tobias Grahn testes videre lørdag før det blir klart om han stiller. Svensken har problemer med noen muskelfibrer i magen. Bjørn Arild Levernes og Erik Hagen er langtidsskadet.

  Aalesund - Brann


 • Aalesund: Herman Ekeberg testet i en 3. divisjonskamp og kan være aktuell. Paulo dos Santos uaktuell i tre-fire uker til. -Vi kan ikke skylde på skader for at vi har tapt de første kampene, sier trener Ivar Morten Nordmark.
 • Brann: Cato Guntveit og Jonas Jonsson er fortsatt ute. Knut Walde er tilbake i trening etter å ha brukket nesen, men er ikke kampklar. Toni Nhleko er tatt ut i troppen til Sør-Afrikas landskamp mot Jamaica, og spiller ikke. -Det har alltid vært jevnt mot Aalesund de siste årene, både i treningskamper og i cup, så det er helt åpent. Men vi satser offensivt, sier assistenttrener Espen Steffensen.

  Lørdag kl. 19:

  Bodø/Glimt - Molde


 • Glimt: De samme tre uaktuelle som sist helg. Ole Arvid Langnes skal fjerne skruene i tommelen om en ukes tid, men det går ytterligere tre uker før han kan trene fotball. Hans Jørgen Andersen er ankelskadd, mens Trond Olsen har et ødelagt leddbånd. Ellers er troppen intakt.
 • Molde: Trond Strande (strekk) og Thomas Mork (lyskeskade) er tilbake i trening, men ikke kampklare. Andri Sigthorsson er også ute med skade. - Glimt imponerte mot Lyn sist, så kampen er helt åpen. Det kommer an på hva vi stiller opp med, sier trener Gunder Bengtsson.

  Søndag kl. 21:

  Lyn - Rosenborg


 • Lyn: Den eneste uaktuelle er langtidsskadde Mohammed Ouseb. Lyns største hodepine er det mindre heldige starttidspunktet.
 • Rosenborg: Rosenborg stiller med samme lag som slo Brann 6-1 sist mandag. Roar Strand sliter med en belastningsskade i leggen og står over. Strand trener for fullt fra mandag igjen. Odd Inge Olsen kan også høyst trolig trene igjen fra neste uke.

  (NTB)

SKADD:</B> Roar Strand er tilbake i trening, men rekker ikke søndagens kamp mot Lyn.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media