VIL FORTSETTE: Roar Strand ble hyllet av lagkameratene etter sin siste kamp for Rosenborg på søndag. Nå er Strand i dialog med RBK om en jobb som spillerutvikler i yngres avdeling. Foto: Gorm Kallestad, Scanpix
VIL FORTSETTE: Roar Strand ble hyllet av lagkameratene etter sin siste kamp for Rosenborg på søndag. Nå er Strand i dialog med RBK om en jobb som spillerutvikler i yngres avdeling. Foto: Gorm Kallestad, ScanpixVis mer

Strand vil bli spillerutvikler i Rosenborg

- Vi snakker om det.

Roar Strand vil fortsette i fotballen etter at spillerkarrieren er over. 40-åringen er i dialog med Rosenborg om en rolle som spillerutvikler.

Strand spilte sin siste seriekamp sist helg og avsluttet med å feire seriegull sammen med lagkameratene i RBK på Lerkendal. I løpet av karrieren vant han hele 16 seriegull og fem NM-gull.

Han kan godt tenke seg å bli værende i fotballmiljøet og har snakket med RBK-ledelsen om å bli spillerutvikler, skriver Adresseavisen.

- Vi snakker om det. RBK har ansatt folk i den rollen på A-laget, men jeg kan tenke meg å være spillerutvikler inn mot yngres avdeling. Etter 25 år har jeg litt å fare med, sier Strand, som også studerer pedagogikk.

Han begynte karrieren sin i Nardo og har spilt 25 år på seniornivå. Strand ble hentet til RBK i 1989, og med unntak av et leieopphold i Molde i 1993 har han vært i Rosenborg.

I kveld skal Strand hedres med en avskjedskamp på Lerkendal. Rosenborg skal møte et sammensatt lag av eliteserieprofiler som Strand har spilt mot i løpet av sin karriere.

- Det blir rart. Jeg tror ikke det vil gå opp for meg før godt over jul at det faktisk er over, sier Strand til Adresseavisen.

(NTB)