Strandberg: - Det har vært et helvete. Broren min fikk kreft

Snakker ut om den tøffe tida.

TØFF TID: Stefan Strandberg er på plass i Sandvika utenfor Oslo.  Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix
TØFF TID: Stefan Strandberg er på plass i Sandvika utenfor Oslo.  Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

SANDVIKA (Dagbladet): Trener Per-Mathias Høgmo samlet i ettermiddag fotballandslaget i Sandvika utenfor Oslo. Laget forbereder privatlandskamp mot Hviterussland onsdag og VM-kvalifisering mot Tyskland søndag.

For én av spillerne - Stefan Strandberg (26) - har det vært et ekstra tøft år. Rett før helga ble det kjent at midtstopperen går på utlån fra Krasnodar i Russland til Hannover i Tyskland. Klubben spiller i 2. Bundesliga.

- Selvfølgelig gjør jeg det fordi det er bra sportslig. Det er det i Krasnodar også. Men jeg fikk en tung beskjed i fjor høst. Broren min hadde fått kreft. Jeg hadde lyst til å komme nærmere ham, forteller Strandberg til Dagbladet.

- Jeg fikk noen flotte tilbud på slutten av overgangsvinduet. Mange klubber var aktuelle. Men når jeg satte sammen alle parameter, var det Hannover som passet best.

Åpen

Strandberg har bestemt for å være åpen om brorens kreftsykdom, leukemi. Litt lettere er det også i dag fordi det ser ut til å gå framover.

- Vi var på en sjekk på Rikshospitalet i formiddag. Vi fikk svar for en halv time siden og prøvene så bra ut. Men det har vært et helvetes år. Det var så nærme som det var mulig å komme uten at det gikk helt galt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer