STREIKET IKKE: Det hevder Rosenborgs Stefan Strandberg i en pressemelding.
Foto: Ned Alley / NTB scanpix
STREIKET IKKE: Det hevder Rosenborgs Stefan Strandberg i en pressemelding. Foto: Ned Alley / NTB scanpixVis mer

Strandberg benekter kontrakskonflikt og hevder han ikke streiket

Forklarer seg i en pressemelding.

(Dagbladet): Da det ble klart at Stefan Strandberg ikke ville spille mandagens tippeligakamp mot Lillestrøm, skulle det være fordi han var i konflikt med Rosenborg. Nå er han glad for at klubben har kommet med en beklagelse, og forteller sin side av saken i en pressemelding Dagbladet har mottatt på e-post.

- Streiket ikke - Jeg vil rette denne pressemeldingen spesifikt til Rosenborg-supporterne. Det er dere jeg spiller for hver helg og det er dere jeg bryr meg om at skal få et riktig bilde av saken. Derfor vil jeg si til dere at jeg absolutt ikke streiket og det er heller ikke grunnet en kontraktskonflikt.

- Grunnen for konflikten med enkelte i Rosenborgs ledelse er en personalsak og jeg er ikke ute etter å henge ut noen offentlig. Den utløsende faktoren til at jeg ikke følte meg klar til å spille kampen mot Lillestrøm ligger i personlige forhold i min nærmeste familie som ikke har noe med fotball å gjøre. Jeg hadde når som helst ofret ryktet mitt for å gi de pårørende ett minutt ekstra med den det gjelder.

Dårlig kommunikasjon Strandberg mener hele saken baserer seg på dårlig kommunikasjon.

- Bakgrunnen for at dette har blitt en sak er dårlig kommunikasjon innad og saken har beklageligvis blitt kommunisert til media uten å ha alle fakta på bordet. Jeg ga allerede beskjed på fredag morgen om at jeg ikke følte meg klar til å spille kamp på mandag, sier Strandberg i pressemeldingen.

- Jeg vil også be media om å vise hensyn og å være forsiktig med å forhåndsdømme unge spillere uten å ha alle fakta på bordet. Dette er min endelige kommentar i saken, eventuelle vurderinger av håndtering og kommunikasjon vil etter avtale med alle parter gjøres internt.

Strandberg skulle ifølge Rosenborg ønske seg bort fra klubben, og det var derfor han streiket. Dette benektet Strandberg selv senere, og sa det var av personlige årsaker.