Strandberg ble benådet av «Perry» etter møte i dag

Strandberg kom med sin versjon til RBK-treneren først i dag.

SPILLEKLAR: RBK-spiller Stefan Strandberg ble tatt inn i varmen igjen på Lerkendal etter et lengre og personlig møte med trener Per Joar Hansen. Dermed er han aktuell for RBK-spill igjen. Foto: Ned Alley / NTB Scanpix
SPILLEKLAR: RBK-spiller Stefan Strandberg ble tatt inn i varmen igjen på Lerkendal etter et lengre og personlig møte med trener Per Joar Hansen. Dermed er han aktuell for RBK-spill igjen. Foto: Ned Alley / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Drøye to uker etter at han nektet å spille kampen mot LSK på Lerkendal 9. juni, så trappet RBK-midtstopper Stefan Strandberg opp på kontoret til trener Per Joar Hansen i dag for å gi sin forklaring på hendelsen som vakte stor oppsikt i fotball-Norge.

- Vi hadde en lengre prat, og i møtet kom han med opplysninger som for meg var nye. Dette er opplysninger av en art som setter hans valg om ikke å spille mot LSK i et helt nytt lys, sier Rosenborg-trener Per Joar Hansen til Dagbladet.

- Måtte modnes Han ønsker ikke å fortelle hva som lå bak Strandbergs oppsiktsvekkende valg, utover å si at det dreier seg om «personlige grunner».

- Det er over to uker siden Stefan Strandberg nektet å spille for Rosenborg. Hvorfor har du fått hans fulle forklaring først i dag?

- Det kan vel egentlig bare Stefan svare ordentlig på, men det kan være flere årsaker til det. Jeg tror blant annet at dette har vært viktig å modnes litt for hans del, før han ville si så mye om det. Det er ikke alt som er like lett å snakke om, sier Per Joar Hansen til Dagbladet.

Inn i varmen Etter møtet mellom Strandberg og Per Joar Hansen, så besluttet treneren å ta spilleren inn i varmen igjen, så fra i dag konkurrerer Strandberg på lik linje med de andre RBKL-spillerne om en plass i startelleveren.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer