Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Strandberg ferdig i Hannover

Stefan Strandberg må opereres for akillesskade. 

UTE: Stefan Strandberg er satt ut av spill i flere måneder på grunn av akillesproblemer. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
UTE: Stefan Strandberg er satt ut av spill i flere måneder på grunn av akillesproblemer. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Nå vender stopperen tilbake til russiske Krasnodar.

- Det har vært klart ganske lenge. Jeg har vært skadet siden november egentlig. De siste 7–8 månedene har hemmet meg ekstremt mye. Jeg har lyst til å spille i ti år til, sier Strandberg til Eurosport.no.

Strandberg tror det går flere måneder før han er tilbake for fullt.

- Jeg måtte gjennom en operasjon i midten av mars, så venter en ny operasjon neste uke. Jeg har slitt med begge akillessene i flere år nå. Det å spille kamp hver helg går ikke hvis man ikke trener. Jeg vil utvikle meg og bli bedre. Jeg liker å trene, sier Strandberg.

Han skal besøke kjæresten Nora Mørk i Ungarn noen dager før operasjonen. Strandberg har igjen to år av kontrakten med Krasnodar. Han har denne sesongen vært utlånt til tyske Hannover i 2. Bundesliga.

Strandberg fikk tolv kamper for tyskerne.

(NTB)