Strandberg om Høiland: - Han er en klovn

Molde-spissen får huden full.

TRONDHEIM (Dagbladet): Den store snakkisen da RBK og Molde spilte 1-1 på Lerkendal i kveld kom da Tommy Høiland kastet seg bakover og lot som han var slått av Stefan Strandberg.

Det satte det sinnene virkelig i kok i toppkampen.

- Han driver med de der klovnegreiene sine igjen, og det er noe forbannet tull. Da får han det der jævla klovne-stempelet på seg, og det er synd, for han er jo en bra spiller ellers, sier Stefan Strandberg.

Skullerud enig Molde-trener Tor Ole Skullerud er helt enig med Strandberg i at Høiland oppførte seg dårlig.

- Ja, det er bare tull og tøys. Det så jeg da det skjedde og har sett det igjen på TV nå etterpå.

- Hva synes du om dette?

- Slik skal vi ikke ha det i Molde, og det har jeg gitt Tommy beskjed om, sier Skullerud.

La seg flat Tommy Høiland la seg også flat etter kampen.

- Ja, jeg er enig i det som blir sagt. Jeg kjente noe litt oppi ansiktet mitt, men det var ikke noe slag og det var dumt av meg å slenge med ned. Det er bare å beklage, men det var noe som skjedde i kampens hete, sier Høiland.

Om skuespillet vil få ytterligere konsekvenser for spissen vil ikke trener Skullerud kommentere.

FÅR KJEFT: Tommy Høiland fikk gult kort og masse kjeft etter å ha kastet seg i bakken og simulert skade under kampen mot Rosenborg. Foto: Ned Alley / NTB Scanpix
FÅR KJEFT: Tommy Høiland fikk gult kort og masse kjeft etter å ha kastet seg i bakken og simulert skade under kampen mot Rosenborg. Foto: Ned Alley / NTB Scanpix Vis mer

- Det tar jeg ikke med den. Men jeg har som sagt allerede tatt opp saken med Tommy, sier Tor Ole Skullerud.

Spilte med skade Heldigvis fikk dommer med seg at Stefan Strandberg ikke hadde gjort noe galt og ga i stedet gult kort til Høiland.

Strandberg spilte for øvrig godt i en kamp han egentlig burde stått over. Men i Rosenborgs mangel på midtstoppere valgte han å spille tross store smerter.

- Jeg hadde vondt før kampen og under kampen. Underveis måtte jeg også ut på sidelinjen og få meg noe smertestillende. Jeg burde ikke spilt i dag, men heller ligget hjemme på sofaen. Men jeg er blitt så glad i denne klubben at jeg valgte å ofre meg når Rosenborg trengte meg, sier Strandberg.