Mini vil fjerne Høgmo og lanserer tre kandidater

Strandberg ut mot norske tilhengere: - Merkelig oppførsel

Stefan Strandberg synes det er spesielt at det norske landslaget ikke får unison støtte fra Ullevaal-publikummet. Han får delvis støtte av «Mini» Jakobsen.

KRITISK: Stefan Strandberg, her sammen med Jonas Svensson, Markus Henriksen og Alexander  Tettey, reagerer på hvordan tilskuerne på Ullevaal jublet da San Marino scoret på Ullevaal forrige uke. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet
KRITISK: Stefan Strandberg, her sammen med Jonas Svensson, Markus Henriksen og Alexander Tettey, reagerer på hvordan tilskuerne på Ullevaal jublet da San Marino scoret på Ullevaal forrige uke. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

ULLEVAAL (Dagbladet): Bare 8298 tilskuere møtte opp i høstkulden for å se Norges VM-kvalifiseringskamp mot San Marino forrige tirsdag. Dermed var det omtrent 20 000 tomme seter - som tatt ut av refrenget fra Lyns velkjente klubbsang.

Det lave tilskuerantallet kom ikke som noe sjokk etter norsk fotballs mareritthøst, men de norske landslagsspillerne er likevel forbauset over hvordan Ullevaal-tilskuerne oppførte seg under kampen.

De gangene San Marino var på Norges halvdel, ropte en rekke norske supportere «skyt», og deler av Ullevaal heiet på lilleputtnasjonen og jublet da San Marino utliknet til 1-1 mot Norge.

- Det er merkelig oppførsel å heie på San Marino. Når det er landskamp, må vi stå sammen og støtte hverandre. Vi så jo den støtten Aserbajdsjan fikk mot oss i Baku. Det hjalp voldsomt for dem. Vi trenger den samme støtten, sier Strandberg til Dagbladet.

- Vi må ha publikum i ryggen. Det er større sjanser for at vi gjør det bra om vi har supporterne med oss. Ingen skal tvile på at vi gjør vårt beste. Vi får ikke betalt for å være på landslaget, men stiller opp her frivillig for å gjøre alt vi kan for at Norge skal vinne, sier sørlendingen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer