Strandbergs agent bekrefter utenlandsk interesse

Forberedt på salg.

IMPONERTE:  Stefan Strandberg sto fram som en av Norges beste spillere under U21-EM i Israel. Nå kan Rosenborg-spilleren forsvinne til utlandet. Foto: Erlend Aas / NTB scanpix
IMPONERTE: Stefan Strandberg sto fram som en av Norges beste spillere under U21-EM i Israel. Nå kan Rosenborg-spilleren forsvinne til utlandet. Foto: Erlend Aas / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Stefan Strandberg leverte kjempespill for Norge under U21-EM i Israel. Lyngdølens gode spill har blitt lagt merke til. UEFA har tatt han ut i sin All Star-tropp sammen med stjerner som Isco og Manchester United-aktuelle Thiago Alcantara. Moldes Ørjan Håskjold Nyland fikk også en plass i 23-mannstroppen.

- Det er en fin liste å stå på. Det er mange gode navn. Veldig hyggelig å bli lagt merke til på denne måten, sier Stefan Strandberg.

Henvendelser til agent 22-åringen har fått hvilt ut etter bronsjefesten i Israel og klar til kamp i kveld når serieleder Strømsgodset gjester Lerkendal. Men hvor lenge Tippeligaen er hovedfokuset til Strandberg er uvisst.

Spillerens agent Andreas Ekker bekrefter overfor Dagbladet at flere utenlandske klubber har vist interesse for midtstopperen.

- Det har vært henvendelser. Fra hvilket klubber kan jeg ikke si noe om, forteller Ekker.

Foreløpig har ikke Rosenborg mottatt noen konkrete bud på midtstopperen. Sportssef Erik Hoftun er forberedt på at det kan komme allerede i sommer.

- Stefan sto fram som en ledertype i EM og ble lagt merke til. Et eventuelt salg tar vi ikke stilling til før det kommer et bud, sier Erik Hoftun.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer