Stefan Strandberg mistet broren

Strandbergs helvete: - Kan aldri føle skikkelig lykke igjen

- Går ikke an å finne et ord for hvor jeg har vært.

BRUTALT: Stefan Strandberg har vært gjennom et år han har vanskeligheter med å sette ord på. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
BRUTALT: Stefan Strandberg har vært gjennom et år han har vanskeligheter med å sette ord på. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Tidligere Vålerenga- og Rosenborg-spiller Stefan Strandberg (27) har vært gjennom det verste året i sitt liv. For ei tid tilbake døde broren. I tillegg har han vært gjennom seks operasjoner i akilleshælene.

Midtstopperen gikk fra Rosenborg til den russiske klubben Krasnodar i 2015. Han har ikke spilt fotball på langt over et år, og ble sist registrert med kamp 3. februar 2017. Da var han utlånt til Hannover i Tyskland.

- Som fotballspiller er det drit kjedelig å bli skadet. Man føler verden raser sammen. Så opplever man virkelig stygge ting i livet. Da skjønner man at fotball ikke betyr så mye, sier han i en podkast på adressa.no.

I en e-post til Dagbladet forteller Strandberg at han har takket nei til alle henvendelser om intervju. Men i forbindelse med en tur til Trondheim denne uka - der han besøker Alexander Søderlund - åpner han seg om den tøffe tida.

70 millioner

Da han dro til Russland i 2015, så alt svært lyst ut. Adresseavisen skrev at han ville tjene 70 millioner kroner over en fireårsperiode, en sum Strandberg mer eller mindre har bekreftet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer