Strandbergs Tyrkia-overgang i vasken

Eskisehirspor møtte ikke Rosenborgs pengekrav.

HODEBRY: Stefan Strandberg ville til Tyrkia, men Rosenborg kom ikke til enighet med Eskiserhirspor. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB Scanpix
HODEBRY: Stefan Strandberg ville til Tyrkia, men Rosenborg kom ikke til enighet med Eskiserhirspor. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB ScanpixVis mer

Stefan Strandberg ville til Eskisehirspor, men Rosenborg ble ikke enig med tyrkerne om en overgang. Stopperen fullfører dermed sesongen på Lerkendal.

Det internasjonale overgangsvinduet stengte mandag kveld. Strandberg bekrefter til TV 2 at han var enig med Eskisehirspor om sin personlige avtale.

- Jeg var ikke interessert i å hoppe på hva som helst, men klubben hadde fulgt meg lenge og hadde god kontroll på meg. Derfor syntes jeg dette var såpass interessant at vi raskt kom til enighet om de personlige betingelsene, sier Strandberg.

Det hjalp lite. RBK ble aldri enig med Eskisehirspor om å gi slipp på stopperen.

- Det er Rosenborg som er arbeidsgiveren min, og jeg har stor respekt for at de nå sier nei. Det gjør meg samtidig litt glad at de verdsetter meg såpass høyt. De mener sjansene til medalje og europacupspill er bedre med meg på laget, sier Strandberg til TV 2.

24-åringen har i lengre tid ønsket seg bort fra trondheimsklubben.

(NTB)