Strande vil vekk fra Molde

MOLDE (Dagbladet): Molde- Kongsvinger 3- 2. Han serverte Andreas Lund krempasningen som åpnet for Moldes seier over Kongsvinger i går. Etterpå var Moldes Trond Strande like krigersk.

Arbeidsmauren vil bort fra Molde fordi han ikke blir verdsatt i Røkkes lekegrind.

- Det nye tilbudet jeg har fått av Molde er like dårlig som det gamle. Jeg har tjent klubben i ti år, og jeg krever at Molde hjelper meg med å sikre meg en framtidig jobb etter karrieren. Det har klubben gjort for mange andre, sier 29-åringen, som med sine knappe 250 kamper for Molde er veteranen på dagens Molde-lag.

Andre tilbud


- Hvis Molde-ledelsen ikke er villig til å komme meg i møte, bytter jeg klubb etter denne sesongen når kontrakten løper ut. Jeg har allerede tilbud fra en utenlandsk klubb gjennom min agent, sier Moldes kompromissløse høyreback.

I går var han en av banens beste spillere mot Kongsvinger.

- Det er bare keeper og banemester Morten Bakke som har et ansettelsesforhold i klubben som gjør at han er sikret jobb også etter at karrieren er over. Vi har ikke mer å gå på i forhold til Trond Strande, sier sportslig leder Olav Boksasp i Molde FK.

Andreas Lunds stupheading til 1-0, var høydepunktet i en kamp hvor Molde igjen avslørte at ferdighetene foran mål er meget svake.

- Spør spillerne hva som er galt, oppfordrer trener Erik Brakstad.

Høye skuldrer


- Jeg vet ærlig talt hvorfor det går slik kamp etter kamp.

Noen har åpenbart for høye skuldrer og må ta ansvar for det som skjer i de avgjørende øyeblikk, sier Erik Brakstad.

I går ble det tre scoringer på 18 store sjanser.

Lunds misbrukte straffespark på stillingen 3-2, bekreftet Moldes hovedproblem.

- Jeg bestemte meg for å være iskald og stå rolig lengst mulig, sier KIL-keeper Ole Arvid Langnes som reddet straffesparket med en finger ute av ledd.