Strandjentene ble vekket av time-out

Klar for EM-kvartfinale.

SUSER VIDERE: Marit Malm Frafjord og de andre strandhåndballjentene vant sin tredje seier på rad i EM i formiddag. Foto: BJØRN LANGSEM
SUSER VIDERE: Marit Malm Frafjord og de andre strandhåndballjentene vant sin tredje seier på rad i EM i formiddag. Foto: BJØRN LANGSEM Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

|||(Dagbladet.no) Norge - Ungarn 2-0.

Seiersmarsjen til de norske jentene i EM i strandhåndball fortsetter. I går ble Polen og Danmark flere numre for små, og i dag var det Ungarn som fikk juling i sanda.

Strandløvinnene vant 2-0 (12-9, 18-12), men Norge møtte langt sterkere motstand i dag enn i de to første kampene. Et godt stykke ut i andreomgangen sto det 10-10, og da tok trener Eskil Berg Andreassen en time-out. Det hjalp, for jentene fikk skikk på sakene og vant omgangen 18-12.Seieren betyr at Norge allerede er sikret en plass i kvartfinalen.

Norge tok bronse i EM for to år siden, og har ambisjoner om å ta ytterligere et steg på hjemmebane i Larvik.

Så langt kan det virke som Kroatia og Ukraina vil være de største hindrene på veien mot gulldrømmen. Begge lagene har full pott i den andre gruppa, og spesielt kroatene satser hardt på strandhåndball.

De norske jentene skal møte Spania seinere i dag, før gruppespillet avsluttes mot Italia i morgen. Norge er favoritter i begge kampene og i mellomrunden venter de tre beste lagene fra den andre gruppa.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer