Strandli ferdig for sesongen

Nils Johan Semb varslet nylig at Frank Strandli var landslagsaktuell igjen. Men en ny lyskeskade setter Strandli på sidelinja resten av sesongen.

- Det er utrolig at det går an å være så uheldig. Jeg var ikke før restituert fra den ene lyskeskaden, så får jeg en ny. Typisk og vanvittig kjedelig, sier Strandli til Fædrelandsvennen.

Strandli har imponert kraftig etter nesten et års skadeavbrekk. I forrige uke ble han kåret til beste utlending og dansk superliga. Nils Johan Semb sa nylig at Strandli var i landslagsbildet igjen.

Men på søndagens trening smalt det på nytt i lysken. Røntgenbilder viste indre blødninger og avrivning på deler av lysken. Det betyr at han er ute i minst tre uker.

- Akkurat nå er jeg fryktelig bitter. Jeg synes jeg har hatt nok motgang. Sesongen er nok over for meg. Tre uker restitusjonstid er nok i minste laget på en slik skade, sier Strandli.

Ukraina og Hviterussland i begynnelsen av juni.

- Jeg var skikkelig innstilt på å kjempe om en landslagsplass. Jeg var liksom på vei tilbake igjen. Og så skjer dette. Det er til å grine av, sier sørlendingen.

(Dagbladet.no)