Strandli skadd

Frank Strandli skled på den sleipe gressmatta og pådro seg en muskelavrivning i lysken under landslagets trening i kveld. Dermed er han uaktuell til lørdagens EM-kamp mot Slovenia.

Strandli gikk av banen med store smerter snaut en halvtime ut i treningen på Sentralstadion i Ljubljana, der lørdagens kamp skal spilles. Etter å ha fått behandling i garderoben ble han kjørt hjem til hotellet.

- Det var en situasjon hvor han mistet taket med standbeinet. Han har fått en delvis avrivning av en muskel i lysken. Det er veldig vanskelig å si noe bombastisk om skaden så kort tid etter, men det vil sannsynligvis ta noen uker før han kan spille kamp igjen, sa lege Trygve Kase.

Helt sikker er han ikke på at skaden er så alvorlig, men det skal mye til for at Strandli blir klar til kampene mot Slovenia og Albania.

Store smerter

- Vi reiser til hotellet. Der vil han få medisiner og kompresjon på skaden. I morgen vil vi vite mye mer om omfanget, sa Kase.

- Skaden er i en bestemt muskel i lysken, men det er usikkert hvor betydningsfull den er. Han hadde ganske store smerter da han gikk av.

Gresset på stadion var både løst og veldig glatt etter et kraftig regnvær torsdag ettermiddag. Mange av de norske spillerne hadde problemer med å stå støtt på beina. For Strandli gikk det galt.

(NTB)

MUSKELSKADE:</B> Frank Strandli forlater Sentralstadion i Ljubljana etter å ha pådratt seg en muskelskade i lysken under dagens landslagstrening. <BR>