IKKE NO' KAMP: En gruppe nonner ble vist rundt på Santiago Bernabeu i går. Etter nye møter i dag er det fortsatt ingen løsning mellom spillerforeningen og ligaen. Dermed fortsetter streiken også over andre serierunde. Foto: Andres Kudacki,  AP/Scanpix
IKKE NO' KAMP: En gruppe nonner ble vist rundt på Santiago Bernabeu i går. Etter nye møter i dag er det fortsatt ingen løsning mellom spillerforeningen og ligaen. Dermed fortsetter streiken også over andre serierunde. Foto: Andres Kudacki, AP/ScanpixVis mer

Streiken fortsetter i La Liga

Også annen serierunde kommende helg blir avlyst.

Sist helgs seriekamper i La Liga ble første offer for streiken, der spillerforeningen blant annet krever bedre garantier for at spillerne får lønn når klubbene rammes av økonomiske problemer.

Nye møter mellom partene i dag førte ikke fram.

Spillerforeningen hevder at 200 spillere har om lag 400 millioner kroner til gode i lønn. Foreningen mener at ligarepresentantenes forslag om et krisefond på 320 millioner kroner er utilstrekkelig.

Første serierunde i La Liga skulle etter planen vært spilt sist helg med kamper lørdag, søndag og mandag.

Ifølge Valencia-president Manuel Llorente er det virkelige problemet spansk lovgiving som gjør det relativt enkelt for klubber med vanskelig økonomi å gå til skifteretten og be om beskyttelse mot kreditorene.

Betis, Rayo Vallecano, Granada, Mallorca, Zaragoza og Racing Santander har alle gjort det, og mange mener at ordningen misbrukes av uansvarlige klubbledere.

(NTB)