Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Streiken stopper helgas tippeligarunde

Nå er det avgjort.

STREIKER DENNE RUNDEN: Vålerenga-spillerne får ikke kamp søndag, de NISO-organiserte får heller ikke trene med klubben. Foto: Jan Kåre Ness / Scanpix
STREIKER DENNE RUNDEN: Vålerenga-spillerne får ikke kamp søndag, de NISO-organiserte får heller ikke trene med klubben. Foto: Jan Kåre Ness / Scanpix Vis mer

(Dagbladet): I hele formiddag satte Norges Fotballforbund i møter med klubbene og Norsk Toppfotball for å diskutere følgene av fotballstreiken blant de 95 Niso-organiserte spillerne.

Tema: Kan én eller flere kamper likevel spilles?

Rett etter kl. 12 besluttet NFF at hele fotballrunden, runde 9, søndag og mandag blir utsatt.

Det bekrefter forbundet i en pressemelding. Det er ikke bestemt når kampene eventuelt skal spilles senere.

- Prinsippet om likebehandlig og Fair Play er avgjørende faktorer og tillagt betydelig vekt. En stor overvekt av klubbene i Tippeligaen støtter denne beslutningen, sier leder av konkurranseavdelingen i NFF, Nils Fisketjønn.

Konflikten stopper ikke bare kamper, spillere som er tatt ut i streik får verken trene på klubbens område eller bruke klubbens utstyr inntil videre.

Mandag møtes NFF igjen for å se om det er mulig å arrangere NM-kampene 25. og 26. mai.

Streiken berører ikke adeccoligaen eller jentenes toppserie, eller streikeklubbens 3. divisjon.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media