Streiker for å komme bort fra Sevilla

Alves dropper CL-kvalik.

Sevillas kaptein og store stjerne Daniel Alves, møtte ikke opp da resten av laget reiste til Hellas i dag, for å kjempe om mesterligabillett.

Spanierne har med seg en 2-0-seier i bagasjen til Aten, der AEK venter i den avgjørende kampen om spill i mesterligaen tirsdag. Den brasilianske landslagsspilleren møtte ikke opp da flyet gikk. Det får klubbpresident Jose Maria de Nido til å se rødt.

- Daniel Alves har vist en total mangel på respekt for sine kolleger og organisasjonen ved å nekte å reise med klubben som betaler ham, raste de Nido.

Alves har gjort det klart at han vil bort fra klubben før overgangsvinduet stenger, selv om overgangen til Chelsea tilsynelatende gikk i vasken forrige uke.

Nå skriver spanske aviser at Barcelona er den fremste frieren.

ETTERTRAKTET: Daniel Alves, som her har et godt tak rundt Real Madrids Raul, er ønsket av blant annet Chelsea og Barcelona. I dag nektet han å bli med resten av laget til den viktige mesterligakvalifiseringen mot AEK Aten. Foto: SCANPIX
ETTERTRAKTET: Daniel Alves, som her har et godt tak rundt Real Madrids Raul, er ønsket av blant annet Chelsea og Barcelona. I dag nektet han å bli med resten av laget til den viktige mesterligakvalifiseringen mot AEK Aten. Foto: SCANPIX Vis mer