Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Streiker seg til Arsenal?

EM-helt Sylvain Wiltord møtte ikke opp til Bordeaux' sesongoppkjøring i går. Klubben tror spissen streiker fordi han ikke får flytte til London og spille for Arsenal.

Etter EM reiste Wiltord på ferie i Karibien, sammen med bråkebøtta og tidligere Arsenal-spiller Nicolas Anelka. Han skulle vært hjemme i Frankrike denne helga.

Nå tror Bordeaux at forsvinningen hans har sammenheng med de mislykkede forhandlingene med Arsenal. Straks EM var ferdig la Arsenal inn et bud på 130 mill. kroner for 26-åringen. Bordeaux svarte med å kreve 195 mill.

- Vi har ingen anelse om hvor Sylvain er. Han skulle vært her nå. Vi tror han ikke møter opp fordi han ikke vil spille for Bordeaux lenger, sier en talsmann for klubben.

Wiltords forsvinningsnummmer er ikke det første trikset han har brukt mot klubben. Sist vinter ble han vraket av trener Elie Baup etter at han angivelig skal ha latet som han var skadd.

Spissen kom til klubben med sykemelding fra sin egen lege, mens klubbens egne undersøkelser viste at det ikke var noe feil på han. Da skal Wiltord ha innrømmet at han bare var sliten, og ikke ville trene.

<B>MÅLSCORER:</B> Bordeauxs EM-innsats har fått Arsenal til å legge inn et bud.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media