Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Streikerunden spilles 29. og 30. juni

Men to kamper står fortsatt uten dato.

STREIKET I TRE DAGER: Freddy Dos anthos og VIF-spillerne fikk en frihelg i mai. Nå er kampene terminfestet på nytt, i slutten av juni. Foto: Thomas Rasmus Skaug  / Dagbladet
STREIKET I TRE DAGER: Freddy Dos anthos og VIF-spillerne fikk en frihelg i mai. Nå er kampene terminfestet på nytt, i slutten av juni. Foto: Thomas Rasmus Skaug / Dagbladet Vis mer

Seks av åtte kamper som ble utsatt på grunn av fotballstreiken i Norge forrige måned, skal spilles 29. juni og 30. juni.

Norges Fotballforbund (NFF) måtte utsette niende runde i eliteserien da NISO tok 95 fotballspillere ut i streik 20. mai. Tre dager senere var konflikten med NHO Idrett løst, men det var for sent til å avvikle eliteserierunden.

I samarbeid med Norsk Toppfotball og rettighetshaverne har NFF funnet ny dato for seks av de åtte kampene.

Aalesund - Tromsø og Rosenborg - Sogndal står fortsatt uten dato på grunn av europacupforberedelser og - spill.

- Seks av åtte kamper spilles 29. juni. De to øvrige spilles så raskt som mulig og senest 26. oktober (en reservedato i hovedterminlisten), sier avdelingsleder Nils Fisketjønn i NFFs konkurranseavdeling til fotball.no.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media