Strenge Anna

Anna Kournikova vil ha regler for hva tennisjentene kan ha på seg.

Russerinnens utspill kommer etter tre dager med konstant mediekjør på grunn av glorete farger og mye naken hud i Australian Open.

Mest oppmerksomhet fikk Venus Williams, som hadde store problemer med å holde brystene innenfor en minimalt todelt topp. Sjøl har blonde Anna spilt i en litt mer pyntelig gullfaret skjorte, med tilhørende minishorts.

På grunn av alt oppstyret vil Anna gjerne ha retningslinjer for hva jentene kan - og ikke kan - ta på seg.

- Jeg synes det bør finnes en kleskode, og at det du tar på deg må passe inn i den. Hvis du liker å ha på deg fine moteklær så er det helt greit, sier Anna som tidligere har blitt beskyld for å passe mer på utseendet sitt enn tennisen.

- Jeg har alltid sagt at siden vi er kvinner er det normalt at vi prøver å se bra ut. Vi vil kle oss pent. Men jeg ville ikke snakket om det her hvis ikke jeg spilte tennis, sier hun.

I natt slo 19-åringen seg fram til fjerde runde i Australian Open, med 2-6, 6-4, 6-3.

Etterpå viste hun fram en bandasje hun hadde rundt midjen, og forklarte at hun ikke er helt frisk. Hun plages fortsatt av mageproblemer hun pådro seg i Sydney forrige uke.

- Jeg har hatt problemer siden starten av turneringen. Jeg får behandling og hvile, men må ha på meg bandasjen. Jeg vil ikke si jeg er i toppform nå, men det kommer, sier Anna.

(Dagbladet.no)

JUBLER: Anna Kournikova er klar for 4. runde i Australia Open.
RIKTIG ANTREKK: Anna Kournikova etterlyser kleskode blant tennisspillerne.