Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Stressa Flo får måltrening

SAS-HOTELLET (Dagbladet.no): I dag er det et år siden Tore André Flo scoret sist på landslaget. Flo innrømmer at han føler presset etter nye mål i landslagstrøya og trener ekstra i dag. - Jeg blir litt stressa - jeg må bare innrømme det, sier Flo til Dagbladet.no.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Mot Wales på lørdag startet Norge med Ole Gunnar Solskjær som ensom spiss. En halvtime før slutt kom Tore Andre Flo inn som spissmakker til Solskjær. Det siste kvarteret spilte Norge med både Flo, Solskjær og Thorstein Helstad på topp da Norge jaget scoring.

Flo er ikke sikker på om det er fornuftig med tre spisser mot Ukraina, selv om han mener at Norge skapte mest med ham, Solskjær og Helstad mot Wales.

- Akkurat det varierer fra kamp til kamp. Jeg vil ikke si noe om hvordan jeg synes vi burde spille mot Ukraina, sier Flo.

Kant ikke artigst

Nils Johan Semb har tidligere uttalt at Flo ikke bare er et alternativ som spiss, men også som kantspiller. Flo spiller gjerne på kanten, sjøl om det ikke er drømmerollen.

- Jeg spiller der jeg blir plassert, men å spille på kanten er ikke der jeg synes det er artigst å spille, sier Flo.

Flo startet på benken mot Wales, men håper å være tilbake fra start mot Ukraina.

- Jeg veit ikke om jeg spiller, men håper selvsagt det.

Med bare to poeng etter kampene mot Armenia og Wales mener Flo at seier er det eneste som teller mot Ukraina.

Ber om ekstratrening

- Taper vi eller spiller uavgjort blir det mange poeng fram. Det kan bli veldig vanskelig, men det vil fortsatt være mulig å gå videre selv med tap, sier Flo som sjøl har bedt om ekstratrening.

- Jeg har bedt om det. Jeg får litt ekstra trening på avslutninger i lag med de andre spissene.

VRAKET SIST: Både Erik Hoftun og Tore Andre Flo startet på benken mot Wales.