Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Strigråt etter seier over French Open-mesteren

Wildcard-spilleren Sabine Lisicki skrellet mot Li Na.

GLEDESTÅRER: Tyske Sabine Lisicki har slått Li Na på hjemmebane tidligere, men seieren i Wimbledon i kveld var overraskende.Foto: SCANPIX/AFP/ LEON NEAL
GLEDESTÅRER: Tyske Sabine Lisicki har slått Li Na på hjemmebane tidligere, men seieren i Wimbledon i kveld var overraskende.Foto: SCANPIX/AFP/ LEON NEAL Vis mer

(Dagbladet): Sabine Lisicki fra Tyskland sto for en av de største Wimbledon-overraskelsene så langt da hun slo ut kinesiske Li Na i ettermiddag.

På sin tredje matchball sikret Lisicki avansement med 3-6, 6-4, 8-6, og feiret seieren fullstendig oppløst i tårer.

21-åringen har slitt med skader og sykdom det siste året, men nå er hun endelig tilbake i form.

- Det var veldig hardt, jeg måtte starte på null etter å ha vært syv uker på krykker, sier hun til BBC.

Tyskeren er ranket som nummer 62 i verden, og kom til Wimbledon med wildcard.

- Jeg ble så glad for wildcardet og for å være tilbake her, jeg elsker det. Publikum hjalp meg voldsomt da jeg sto i mot to matchballer, jeg ante ikke at lyden kunne bli så høy der inne, sier Lisicki.

Tredjeseedete Li Na skuslet nemlig bort to matchballer, og fikk en solid nedtur etter å ha vunnet French Open for noen uker siden.

I tredje runde skal Sabine Lisicki ut mot Misaki Doi fra Japan.

Flere av de andre kampene i Wimbledon, blant annet danske Caroline Wozniackis møte med franske Virginie Razzano, ble utsatt i kveld på grunn av regnvær i London.