Strippeklubb slutter å vise lokalt fotballag i New York

- Gjestene buet mot tv-skjermene.

KATASTROFE-START: Eli Manning og resten av New York Giants har fått en elendig start med fem strake tap. Det har ført til at en lokal strippeklubb slutter å vise kampene på tv. Foto: Elsa/Getty Images/AFP/NTB Scanpix
KATASTROFE-START: Eli Manning og resten av New York Giants har fått en elendig start med fem strake tap. Det har ført til at en lokal strippeklubb slutter å vise kampene på tv. Foto: Elsa/Getty Images/AFP/NTB ScanpixVis mer

(Dagbladet): NFL-klubben New York Giants har ikke spilt godt denne sesongen, noe danserne på en strippeklubb i New York har fått erfare. Kundene har nemlig begynt å deppe etter å ha sett favorittlaget tape.

- I andre omgang buet gjestene mot tv-skjermene, og danserne fikk det vanskelig med å glede dem igjen, sier strippeklubbens talskvinne Lonnie Hanover.

Nå vil ikke strippeklubben vise Giants på tv før de skjerper seg.

- Det er kundene våre som sier at det var for smertefullt å se på, sier Janover ifølge Huffington Post.

En av danserne forteller at stemningen i klubben var veldig dårlig da Giants tapte 36-21 mot Philadelphia Eagles søndag for to dager siden.

- Jeg elsker Giants, og jeg ønsker dem det beste, men da Giants spilte på søndag hadde jeg en kunde som var oppløst i tårer da Manning (Eli Manning, quarterback jour.anm.) kastet, sier en av danserne, som går under navnet Alex.

New York Giants har tapt de fem første kampene denne sesongen.