Strippet for poengene

Alt gikk etter planen for Viking da de inviterte til fest på sin nye hjemmearena. Bortsett fra Eddie Gustafssons strålende keeperspill og en løpssterk blotter.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

STAVANGER (Dagbladet): Dansken Mads Timm ga Viking 1- 0 etter et angrep som var nesten like fint som Vikings nye stadion. Midt i feiringen løp en splitter naken tilskuer ut på banen og sprang fra det meste av sikkerhetsvakter før han ble lagt i gresset. Den episoden kan nok Stavanger-klubben leve med. Verre er det at når mannen våkner opp fra fyllearresten en gang i løpet av dagen, finner han ut at Moldes Bernt Hulsker også scoret mål i går.

- Et slag i trynet for oss. Vi kjørte kampen, og ble hardt straffet på den ene sjansen de skapte, sier Brede Hangeland til Dagbladet.

KAMPFAKTA

Tippeligaen

Viking - Molde 1- 1 (1- 0). Mål: 1- 0 Mads Timm (31), 1- 1 Bernt Hulsker (70). Dommer: Terje Hauge, Olsvik. Gult kort: Bernt Hulsker, Molde. Tilskuere: 15300.

Smertefullt

Landslagsstopperen spilte hele kampen i går. Det hadde han ikke gjort hvis det ikke hadde vært stadionåpning.

- Etter 20 minutter klarte jeg ikke å spille skikkelig. Jeg er bare glad jeg greide å fullføre. For jeg spiller ikke en kamp med slike smerter en gang til, sier 22-åringen.

Hangeland sliter med smerter i lyske- og hofteregionen. Plager som Vikings medisinske team ikke finner ut av.

- Det er et komplisert problem. Det er smerter som vandrer i hofte, lysk, hamstring og rygg. Han bør ikke spille slik mer, og står trolig over cupkampen på onsdag, sier Vikings fysioterapeut Thor Arne Aasen. Hangeland skal nå trene alternativt i en periode framover.

- Vi er rimelig sikre på at han kommer til å bli bra igjen. Men hvor lenge til det blir, vil bare bli spekulasjoner, sier Aasen.

Bom for Nevland

Erik Nevland hadde det også vondt i garderoben etter kampen i går. Men det var mest i hodet.

To ganger hadde han muligheten til å sende de 15300 tilskuerne på beina. Men begge gangene ble Molde-keeper Eddie Gustafsson for stor.

- Vi er skuffet. Jeg kunne nok gått rundt keeper på den ene. Jeg er fornøyd med innsatsen og at jeg kom til sjanser. Selvfølgelig er det et minus at jeg ikke scoret, sier Nevland.

- Men vi dreit oss ikke ut i dag. Og jeg synes vi ga publikum en god kamp, mener Viking-spissen som var helt alene foran mål da backen Thomas Pereira feilaktig ble avblåst for offside i første omgang. Molde-trener Reidar Vågnes var svært misfornøyd med Moldes første omgang i går. Desto mer fornøyd etter Bernt Hulskers utlikning.

- Forrige helg mot Fredrikstad hadde vi 15 målsjanser og ingen mål. I dag hadde vi én sjanse og ett mål. Jeg er ikke i tvil om hva jeg foretrekker, sier Vågnes.

Angrende stripper

Dagbladet.no har i dag snakket med den angrende synderen som løp naken over banen, og han gir uttrykk for at han ikke mente noe vondt med det hele.

- Jeg beklager det jeg gjorde. Jeg håper Norges Fotballforbund er villig til å se gjennom fingrene på denne hendelsen og at stuntet ikke går utover Viking på noe vis, sier mannen, som også sier han har vært Viking-supporter hele sitt liv.

Han fikk en bot på 5000 kroner for hendelsen, som han også har vedtatt.

VISTE ALT: Da Viking tok ledelsen på sitt nye stadion, ble denne mannen så glad at han ville delta i feiringen. I fyllearresten fant han ut at Molde hadde utliknet.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer