Strippet for selvtillit

På papiret er Norge ubeseiret og allerede gruppevinner. I virkeligheten har laget store problemer og er strippet for selvtillit.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

DEBRECEN (Dagbladet): Vigdis Hårsaker (23) innrømmer at Norge har mye å jobbe med om EM-oppholdet skal bli vellykket. Og at det må jobbes raskt.

19 skudd bommet jentene på i går. Forsvaret var vidåpent. Til slutt slapp Norge spanjolene helt opp i ryggen og skapte så mye usikkerhet i egne rekker at det holdt på å gå helt galt.

-  Dette går ikke akkurat på skinner, konstaterer Hårsaker.

-  For en rotete kamp, sier Marit Breivik og serverer et lettet smil. Men bak gleden over å slippe fra nesten-skandalen med full pott, skjuler det seg nok en del usikkerhet. For Breivik fikk ikke de svarene hun ønsket seg i går.

Særlig var hun bekymret for alle feilene som ble gjort i forsvar.

-  Skal ikke skje

Norge er klar for mellomrunden. Og er allerede gruppevinner uansett utfallet av kveldens kamp mot Tsjekkia. Men jentene tar med seg mye usikkerhet og redusert selvtillit på veien videre. Skal Hårsaker og co. matche tøffere motstand som Russland og Slovenia i mellomspillet, vil Vigdis at hele laget skal benyttes i angrep.

-  Vi baller oss for mye inn i midten, sier hun.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.