Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Striregn stoppet flere kamper i US Open

Bare to oppgjør ble fullført.

RANT BORT: Regnet øste ned og satte en stopper for US Open tirsdag. Her er det Andy Roddick som får hjelp med å holde seg tørr i striregnet. Foto: SCANPIX/EPA/LARRY W. SMITH
RANT BORT: Regnet øste ned og satte en stopper for US Open tirsdag. Her er det Andy Roddick som får hjelp med å holde seg tørr i striregnet. Foto: SCANPIX/EPA/LARRY W. SMITH Vis mer

Striregn gjorde at arrangørene av US Open måtte slå opp paraplyene, kaste inn håndkleet og avbryte en rekke kamper i US Open i tennis tirsdag.

Alle kveldskampene ble stoppet eller avlyst, og det var bare to kamper som ble fullført. I den ene vant verdenseneren for kvinner, Victoria Azarenka over Samantha Stosur fra Australia. Det betyr at verdenseneren fra Hviterussland er klar for semifinalen.

Den andre kampen som ble ferdigspilt var 4. rundekampen for herrer mellom David Ferrer fra Spania og franske Richard Gasquet. Det endte med spansk seier.

Det skulle vært spilt seks kamper på den niende dagen av US Open tirsdag, men fortsatt gjenstår det å få avsluttet fire av kampene. Disse vil bli gjenopptatt onsdag, melder arrangøren.

Azarenka fikk ingenting gratis i kampen mot Stosur, som på sin side viste at fjorårsseieren i US Open ikke var noe blaff. De to jentene kjempet virkelig en god kamp, men Azarenka var sterkest. Det betyr at hun kommer til å fortsette på toppen av verdensrankingen også etter at US Open er ferdig.

- Det er klart det er fint å være ranket på topp også etter dette, men det som er aller viktigst for meg er å kunne løfte trofeet i været etter denne Open-turneringen, sa Victoria Azarenka etter å ha slått ut Samantha Stosur og før regnet stoppet alt spill i New York tirsdag ettermiddag.

Azarenka kommer enten til å møte franske Marion Bartoli eller russiske Maria Sjarapova i semifinalen.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media