Strømmen-spiller kokaintatt

Testet positivt i september.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Påtalenemnda i Antidoping Norge har anmeldt en fotballspiller (31) fra Strømmen for brudd på dopingbestemmelsene til Norges Idrettsforbund.

Spillerens positive dopingprøve ble tatt etter en 1. divisjonskamp mot Mjøndalen 26. september i fjor. Prøven inneholdt ifølge Antidoping Norge metabolitter av benzoylecgonine, ecgonine methylester, som er i overensstemmelse med inntak av kokain.

Påtalenemnda har lagt ned påstand om at fotballspilleren skal suspenderes med øyeblikkelig virkning. I tillegg skal utøveren etter påstanden tape retten til å delta i konkurranser og til å ha valgte og oppnevnte tillitsverv for to år.

Daglig leder Per Nygren i Strømmen sier til NTB at klubben tar anmeldelsen til etterretning og at de tar sterkt avstand fra bruk av dop og rusmidler.

- Dette er en alvorlig sak, og vi forholder oss Antidoping Norges beslutning i saken. Samtidig kan man spørre seg hvorfor det tar så lang til å få utredet saken, sier Nygren.

Han forteller at den dopingtatte 31-åringen ikke trener med klubben, og at han ikke har en framtid som aktiv utøver i Strømmen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer