Strømmer til Beckhams barndomsby

Pilgrimsferd i heltens fotspor.

(Dagbladet.no): I Watham Forest har de funnet ut en måte å dra nytte av sin verdenskjente fotballsønn. Kommunen har laget en laget en to timer lang «Beckhamsti», hvor man får se Real Madrid-spillerens fødested, gamle skole og de fotballbanene han slo sine første pasninger på, melder Dagens Nyheter.

«David Beckham ble født 2.mai 1975 på Whipps Cross Hospitals fødeavdeling, og bodde som liten gutt i et hus med terrasse nære Leytonstone», åpner guiden turen med.

Man får også se stadion hvor David jobbet som glassinnsamler på hundeveddeløpskvelder for ti pund hver kveld, Larkswood Park, hvor han brukte mange timer for å øve inn sitt etter hvert så legendariske frisparktilslag.

- Det har vært stor interesse fra hele verden. Mennesker er fascinerte av han, og vil se hvor alt startet, sier Emma Joy, talskvinne for kommunen.

Besøkende fra Spania har vist stor interesse, og ikke uventa er mange av turistene i London-forstaden japanere. David Beckham og popstjernekona Victoria har jobbet hardt for å markedsføre seg i Asia.

DYRKES: Som et av de største sportsidolene i verden, har David Beckham mange fans verden over. Foto: Reuters
DYRKES: Som et av de største sportsidolene i verden, har David Beckham mange fans verden over. Foto: Reuters Vis mer