HEIER PÅ GODSET: Ronny Deila ser fram til å heie på Strømsgodset og gi en stor takk til fansen under mandagens seriekamp mot Haugesund. Foto: AP Photo / Danny Lawson, PA Wire / NTB Scanpix
HEIER PÅ GODSET: Ronny Deila ser fram til å heie på Strømsgodset og gi en stor takk til fansen under mandagens seriekamp mot Haugesund. Foto: AP Photo / Danny Lawson, PA Wire / NTB ScanpixVis mer

- Strømsgodset har aldri stått sterkere enn de gjør nå

Deila tar farvel med Godset.

Ronny Deila ser fram til å heie på Strømsgodset og gi en stor takk til fansen under mandagens seriekamp mot Haugesund.

Før helgen sluttet Deila som Godset-trener for å bli ny manager i skotske Celtic. Mandag møter han opp på Marienlyst for å ta farvel med klubben han har vært ansatt i de ni siste årene.

- Det er veldig følelsesladd for meg å forlate Strømsgodset. Denne klubben står så kjært for meg. Jeg har et spesielt forhold til menneskene i klubben og til supporterne. Den ekte kjærligheten og støtten jeg har følt hele tiden i klubben, den vil jeg alltid ha med meg, sier Deila til Drammens Tidende.

Den nye Celtic-sjefen er ikke bekymret for framtiden i Godset.

- Strømsgodset har aldri stått sterkere enn de gjør nå. De har Norges beste trenerteam, de har en suveren spillerstall, de er tabelltoer, de skal spille Champions League, har penger på bok og de har Jostein Flo (sportssjef) - han er en bauta, sier Deila.

Han reiser tirsdag tilbake til Glasgow for å bli kjent med sin nye klubb. Celtic starter oppkjøringen til ny sesong 24. juni.

(NTB)