Strømsgodset la aldri inn bud på Fellah

Og utlån er uaktuelt.

FORTSATT ENGA-SPILLER: Mohammed Fellah (t.v.) fikk tillit av Kjetil Rekdal, og startet Vålerengas forrige Tippeliga-kamp mot Hønefoss, til tross for spekulasjoner om en overgang til Strømsgodset. Nå ser det ut til at 24-åringen blir i Oslo-klubben ut sesongen. Her byttes han ut med Morten Berre, mens Kristoffer Hæstad venter til høyre for ham igjen. Foto: Vegard Grøtt / NTB Scanpix
FORTSATT ENGA-SPILLER: Mohammed Fellah (t.v.) fikk tillit av Kjetil Rekdal, og startet Vålerengas forrige Tippeliga-kamp mot Hønefoss, til tross for spekulasjoner om en overgang til Strømsgodset. Nå ser det ut til at 24-åringen blir i Oslo-klubben ut sesongen. Her byttes han ut med Morten Berre, mens Kristoffer Hæstad venter til høyre for ham igjen. Foto: Vegard Grøtt / NTB ScanpixVis mer

(Dagbladet): For to uker siden ble Mohammed Fellah linket til Strømsgodset. I dag kom beskjeden om at overgangen, som mange trodde kom til å gå i boks, har strandet, og at drammenserne har pekt seg ut Flamur Kastrati i stedet.

Har bare fått forespørsel Drammens Tidende skrev i dag at grunnen til av avtalen ikke gikk gjennom skal ha vært at styret i Vålerenga satte ned foten. Det stemmer ikke, skal vi tro Vålerenga-trener Kjetil Rekdal.

- Fellah er til salgs, og det har han vært helt siden han gjorde det klart at han ikke vil forlenge med oss. Men skal vi selge ham, må vi først få inn et bud. Det eneste vi har hørt fra Strømsgodset, er at de var interesserte. Noe konkret bud har vi ikke sett noe til, sier Rekdal.

Fellahs agent Jim Solbakken har tidligere sagt at utlandet er det mest interessant for midtbanespilleren. Det jobbes det fortsatt med. Så langt har heller ikke andre klubber lagt kroner på bordet for å sikre seg 24-åringen, som blir Bosman-spiller etter inneværende sesong.

- Fortsatt nytte av Fellah Godset skal ifølge Drammens Tidende ha forsøkt å låne Fellah ut sesongen, men det er ikke interessant for Vålerenga.

- Skal han bort i sommer må han selges. Andre alternativer er ikke et tema for oss, da kan vi heller ha nytte av ham selv, sier Rekdal.

TIL GODSET?: Flamur Kastrati, her fra Sheraton Hotel i Tel Aviv under U21-EM, er i søkelyset til Strømsgodset etter at Mohammed Fellah ser ut til å bli værende i Vålerenga. Foto: Erlend Aas / NTB scanpix
TIL GODSET?: Flamur Kastrati, her fra Sheraton Hotel i Tel Aviv under U21-EM, er i søkelyset til Strømsgodset etter at Mohammed Fellah ser ut til å bli værende i Vålerenga. Foto: Erlend Aas / NTB scanpix Vis mer