Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Strømsgodset ønsker seg Flo

Jostein Flo tror på lillebror.

(Dagbladet.no): Strømsgodset satser stort på opprykk til Tippeligaen. Klubben har hentet inn hele 13 nye spillere denne sesongen, og gir seg ikke med det, skriver Drammens Tidende.

Med Jostein Flo som sportssjef er det kanskje ikke så rart at lillebror Tore André Flo ønskes til Marienlyst.

Den skadeforfulgte VIF-spissen kan få sin sesongdebut mot Viking på Ullevaal i kveld, og i Drammen har de tro på kvalitetene til den tidligere landslagsspissen.

- Tore André har fortsatt gode år igjen på fotballbanen, sier Jostein Flo til avisa.

Tidligere RBK-spiller Christer George er også ønsket til Godset. Den anvendelige spilleren er tiltenkt en indreløperrolle hos trener Dag-Eilev Fagermo.

Sportssjef Flo snakket med AGF Aarhus-proffen da 26-åringen kikket på Godset mot M/S på Bislett. Også Stabæk skal være interesserte i den tidligere Skeid- og Godset-spilleren.

- Christer er en av flere spillere som kan være av interesse for oss. Jeg pratet med ham på Bislett, men det var mest for å høre om han trives i Danmark, sier Flo til avisa.

Norske klubber kan ikke hente nye spillere før overgangsvinduet åpner i juli.

GEORGE-RETUR? Strømsgodset er interessert i både Christer George (t.v) og Tore André Flo. Foto: Scanpix
GEORGE-RETUR? Strømsgodset er interessert i både Christer George (t.v) og Tore André Flo. Foto: Scanpix Vis mer
I NY DRAKT: Tore André Flo har foreløpig bare brukt den nye VIF-drakta på catwalken.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling