Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Bassel Jradi til Hajduk Split:

Strømsgodset selger Jradi

Bassel Jradi går til Hajduk Split.

SOLGT: Strømsgodsets Bassel Jradi under eliteseriekampen i fotball mellom Strømsgodset og Bodø/Glimt på Marienlyst stadion.
Foto: Audun Braastad / NTB scanpix
SOLGT: Strømsgodsets Bassel Jradi under eliteseriekampen i fotball mellom Strømsgodset og Bodø/Glimt på Marienlyst stadion. Foto: Audun Braastad / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Strømsgodset er enig med Hajduk Split om et salg av profilen Bassel Jradi.

Strømsgodset bekrefter overgangen på sitt nettsted torsdag.

Jradi har blitt koblet til kroatene hele sommer. Medisinsk sjekk og personlig avtale gjenstår før 25-åringen kan kalle seg Hajduk Split-spiller.

- Jeg kan bekrefte at vi har kommet til enighet med Hajduk Split om et salg av Bassel Jradi, sier sportssjef Jostein Flo.

- Bassel har hatt en fantastisk utvikling her hos oss. Han lærte mye av utlånsperioden i Lillestrøm, og tok store steg i Godset forrige sesong. Bassel forlenget kontrakten her for et år siden, med intensjon om å ta steget ut og spille for en større klubb. Nå er han moden for den oppgaven, fortsetter Flo.

Jradi hadde sin siste trening i Drammen torsdag.

- Jeg har hatt en fin tid i Godset og Drammen. Jeg har fått mange venner her og tar med meg mange gode minner. Spesielt 2017-sesongen ble et høydepunkt, der vi vant åtte kamper på rad og spilte fantastisk fotball, sier Bassel Jradi.

Midtbanespilleren skrev i fjor sommer under en ny kontrakt, men den strekker seg bare ut årets sesong. Det betyr at Jradi kunne gå vederlagsfritt hvis Strømsgodset ikke solgte i sommer eller fikk dansk-libaneseren til å forlenge avtalen.

Jradi har spilt for drammensklubben siden 2014.