Strømsgodset slo tafatt Molde-lag

Tre cornere signert Rune Hagen ga tre mål for Strømsgodset, og det var nok til å slå et tafatt Molde-lag i dag. Strømsgodset vant fullt fortjent 3-1 over årets sølvmedaljevinnere.

- Jeg har aldri opplevd å legge opp til tre mål på corner i en og samme kamp tidligere. Vi er naturligvis fornøyd, men jeg ble skuffet over Molde, sa Rune Hagen til NTB.

Sammen med tomålsscorer Kenneth W. Karlsen var han banens dominerende spiller.

For Molde ble denne kampen en bedrøvelig nedtur på en sesong som startet godt, men som fikk en knekk i august-september og endte langt nede i oktober. Molde-trener Erik Brakstad er fornøyd med at laget hans har utfordret Rosenborg i år, men han innser at det må forbedringer til spesielt foran mål. Effektiviteten har vært dårlig i hele høst, og den nådde et bunnivå i søndagens kamp mot Strømsgodset.

Godt grep

Molde begynte bra og hadde taket på kampen i 20 minutter. Karl Oskar Fjørtoft kunne ha scoret på en lobb over en utrusende Tomas A. Ødegaard, men Morten Kihle tro til som en reddende engel på strek. Christer George fikk en dobbeltsjanse for Strømsgodset som Molde-keeper Morten Bakke ryddet opp i, før Jostein Flo på slutten av omgangen headet inn 1-0 til gjestene etter corner.

Molde og Strømsgodset hadde åtte målsjanser hver kampen gjennom, men det var Strømsgodset som var mest effektive. Kenneth W. Karlsen stupheadet inn 2-0 etter corner. Andreas Lund reduserte for Molde på straffe før Kenneth Karlsen fastsatte sluttresultatet til 3-1 til Strømsgodset etter en ny Hagen-corner.

God bakre firer

SIF-trener Jens Martin Støten var fornøyd med det meste etter Molde-kampen, og han framhevet særlig den bakre fireren som har reist seg veldig.

- Vi ville styre denne kampen, og det klarte vi, sa Støten til NTB.

Jostein Flo, nylig feberfri, betyr mye for Strømsgodset. Han bandt opp spillere, skapte situasjoner - og laget også det viktige førstemålet.

Molde-spillerne fikk sine sølvmedaljer på en tung dag der lite fungerte.

(NTB)