Eliteserien 2018

Strømsgodset var heldige da Brann scoret i begge ender

Det var et godt og offensivt bortelag som gjestet Drammen og Marienlyst. Etter et stygt selvmål så det derimot mørkt ut for Brann, men så dukket Kristoffer Barmen opp.

UAVGJORT: Brann scoret både i eget nett og i motstanderens nett. Dermed endte det med poengdeling i Drammen. Foto: Berit Roald / NTB scanpix
UAVGJORT: Brann scoret både i eget nett og i motstanderens nett. Dermed endte det med poengdeling i Drammen. Foto: Berit Roald / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert
  • Strømsgodset - Brann 1-1 (0-0)

(Dagbladet): Både Strømsgodset og Brann hadde spilt én kamp hver før kveldens kamp. Strømsgodset klarte bare uavgjort mot Stabæk i årets første Eliteseriekamp, mens Brann vant hjemme mot Bodø Glimt i andre serierunde. Begge lag hadde fått en kamp utsatt som følge av det dårlige været som har preget Norge i seriestarten.

Strømsgodset har en meget god statistikk mot Brann på Marienlyst, og Brann hadde bare vunnet én av de ni siste oppgjørene i Drammen. Det var et svekket hjemmelag som tok imot gjestene fra Bergen. Strømsgodset måtte klare seg uten både Bassel Jradi og Eirik Ulland Andersen grunnet sykdom.

Offensivt av bortelaget

Brann-trener Lars Arne Nilsen sa til Eurosport før kamp at Brann skulle gå offensivt ut fra start, og det var akkurat det som skjedde.

Gjestene fra Bergen hadde ballen mye de første minuttene, og de klarte å spille seg gjennom hjemmelagets forsvar som så litt panikkpreget ut fra start. Gang på gang ble hjemmelaget stresset av et Brann-lag som ville mye.

Etter et par hjørnespark til Brann la Haugen en presis ball foran mål, men Skålevik klarte ikke styre ballen i mål.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer